Skola sen möte

Cyklade precis iväg med mina skridskor för slipning (det var på tiden). Nu sitter jag och käkar lunch och ska snart åka till skolan. Efteråt måste jag skynda mig till stallet för möte och fotografering. Imorgon är det skolfoto också:O
Hörs!
Kram, Linnea

Kvällspromenad

Kom precis hem ifrån en promenad med Ellen. Det är alltid skönt att prata av sig med henne även om vi inte träffas så ofta. Nu ska jag försöka sätta mig med fysiken men jag vill verkligen inte...

Forever alone

Tom,osäker och ensam. Vad kommer hända nu?

Snart börjar tävlingarna!

Igår hade Jag två timmars träning i Husby. Först en timme fys (träningsvärk!) Och sen en timme is. Den 6e är det test så vi övade basic ganska länge. Sen hoppade vi lutz och mot slutet fick vi pröva lutz-axel och Jag klarade det så nu ska Jag ha det i mitt program. Nu har Jag hoppen: lutz-axel, axel, flip,ögel-dubbel ögel och dubbel toeloop. Herregud. Hur ska det gå när Jag tävlar? Förra året hade Jag bara enkelhopp och en axel. Nu är det bara att träna hårt för förhoppningsvis ska Jag tävla den 15e. Ha en bra dag! Kram, Linnea

Inspiration (tidsinställt)

Låg och kollade lite i H&Ms höst/vinterkatalog igår. Synd att jag inte har några pengar för jag blev så shoppingsugen!



Kram, Linnea

Två "födelsedagsbarn"

Som jag sa tidigare så fyllde Greta år igår och jag ska snart åka hem till henne och fira men just nu sitter jag och fixar med pappas present. Han ska få en mix-CD med gamla låtar han gillar (han läser förhoppningsvis inte min blogg;)). Jag har suttit och fixat med CD:n ett tag nu. Hoppas han blir glad! Såhär ser den ut:



Vi hörs!
Kram, Linnea

Söndag 25 September

God morgon!
Jag gick och la mig klockan 8 igår och sov till 7. Nu är jag pigg och uppvilad och sitter och ska göra fysik-labbrapporten som skulle ha varit inne tidigare i veckan. Ikväll ska jag till Greta på Tjejmiddag för hon fyllde år igår. Det kommer bli jättemysigt! Klockan 18 börjar det så jag måste ha pluggat färdigt allt om 5 timmar. Det får ta och gå. Hörs kanske senare!

Kram, Linnea

Fredag 23- och Lördag 24 September

Gårdagen spenderades hos Carro. Jag och Felicia åkte dit tillsammans och började laga tacos med dom andra som var där. När vi hade ätit kom det fler fett sköna människor så kvällen blev lyckad. Vi satt uppe till klockan 5 och snackade ( Jag har väldigt fina vänner) och sen sov vi över för några av oss skulle upp och rida på lördagen.


Jag försökte fota under kvällen med bilden blev ju sådär, vi hade ju bara ljus tända:P

Ridlektionen gick väl helt okej (Jag var väldigt trött). Fick sitta på Nougat som jag inte ridit på väldigt länge. Vi hade förberedande med Jessica och hon sa att det inte var säkert att han skulle gå med på hoppningen nästa vecka men att hon hoppades det för hon ville att jag skulle sitta på honom ett tag.


Gammal bild på mig och Nougat  Foto: Celine G (Jag vet inte varför jag har släppt skänkeln i halten...)

När jag kom hem satte jag mig och kollade lite på Gossipgirl och nu är jag så trött så jag håller på att somna så jag ska nog lägga mig snart.

Kram, Linnea

Fredag 23 September

Gårdagen med Felicia var supermysig. Vi fick hitta ett nytt café, vårat förra var sommarstängt. Hon är så bra Felicia, man kan sitta och bara prata hur länge som helst med henne och hon lixom lyssnar:) (om du läser det här Felicia, Tack för att du finns och förlåt för att Jag glömmer att höra av mig:/) Kram, Linnea

Torsdag 22 September

Nu sitter Jag på gamla stans tunnelbanestation och väntar på Felicia. Vi tänkte starta en ny tradition och äta pannkakor på samma ställe som sist, på ett jättemysigt café i gamla stan. Dagen har varit bra hittills, matteprovet gick bra (hoppas Jag) och biologiprovet Jag fick tillbaka gick bra. Jag var så glad att veckan typ var över och att vi inte hade så mycket nästa vecka men då fick Jag veta att vi ska ha fysikprov på tisdag och att Jag måste göra klart fysik-labrapporten i helgen:/ Men nu ska Jag bara ha kul torsdag, fredag och lördag:) Kram, Linnea

Någon dag ska jag sluta skriva statusar om plugg.

Men inte idag, för jag var bara tvungen att dela med mig hur glad jag är över att äntligen vara klar med alla sidor som vi skulle ha räknat inför provet imorgon!!


Förstår ni hur skönt det kändes att stryka över den sista sidan??

Sov gott (Så småningom)
Kram, Linnea

Tisdag 20 September

Imorse hade jag sovmorgon men jag kom i säng rätt tidigt igår så jag gick upp en timme tidigare än jag behövde och tänkte räkna lite matte. Del 1 av provet är nämligen imorgon. När jag hade ätit, gjort mig iordning och pluggat lite var det en timme kvar tills jag skulle åka så jag hann kolla på ett avsnitt Gossipgirl. Jag älskar när man har gott om tid på sig på morgonen och bara kan ta det lungt.

I skolan gjorde vi inte så mycket vettigt. Hade bara Engelska, där vi pratade lite om bokanalysen vi ska göra och kollade på ett komediprogram med John Cleese och Svenska där vi började kolla på en film (Tristan och Isolde). Nu har jag kommit hem och ska sätta mig med de 7 sista sidorna matte inför provet imorgon. Jag måste säga att jag känner mig duktig som snart hat räknat typ 20 sidor på en vecka:)


(Ful bild på hur jag ser ut idag:))

Kram, Linnea

Måndag 19 September

Dagen var helt okej fram tills för en timme sen. Nu vill jag bara sjunka under jorden en stund tills allt förhoppningsvis löser sig. Jag brukar inte ha svårt för personer men när någon dömer en såhär blir jag både arg och ledsen. Nu vet jag inte vad jag ska göra...

Söndag 18 September

Idag har jag mest räknat matte. Tränade två timmar ikväll också, det gick inte så bra för jag var helt veck i huvudet. Kunde inte koppla ihop rörelserna med varandra så allt blev bara pannkaka. Det var nog bra att träna ändå och få lite syre till hjärnan. Nu ska jag sova för jag börjar kl 08.00 imorgon bitti.

Puss och Gonatt!

Kram, Linnea

Gårdagens ridlektion

Jag red inte Cent igår utan fick ett sto som heter Lenora istället. Red henne i mitten av förra terminen och gillade henne väldigt mycket. Nu hade hon förändrats en del åt det negativa hållet tyvärr. Hon var fortarande jättekänslig i munnen men blev då och då helt döv för skänkeln. Dessutom orkade om inte fatta galopp så man fick låta henne springa in i galoppen och det äe ju inte så kul. Det är så synd att hon ska vara sån eftersom hon är en så himla fin häst annars. Caroline Kinnunen fotade när vi red så här kommer lite bilder. Bortse från sitsen och de långa tyglarna, har jag tappat allt helt i sommar, sitter som hen hösäck och tittar ner i marken...











Hon är rätt söt ändå:)
Kram, Linnea

Lördag 17 September

Idag har jag ridlektion igen, tror jag ska rida cent den här veckan med. Han var så söt sist så jag hoppas verkligen att jag får honom.

Här kommer en video på mitt nya program (samma musik men helt ändrat). Jag hade precis fått programmet här så jag åker bara igenom det för att memorera,jag gör alltså inte piruetterna och hoppen som jag ska. Men stegen och flygskären är typ rätt. Jag kanske lägger upp en bättre film någon annan gång:)


(Jag hade programträning samtidigt som vuxengruppen tränade så jag krockade nästan med dom ibland;))

Kram, Linnea

Gårdagen

Hejsan!
Uppdateringen har väl varit lite sådär nu på slutet men det beror bara på att det enda jag har gjort är i princip att plugga. Jag kände inte att ni skulle tycka att det var så intressant att läsa om;)

Igår hade jag i alla fall träning. Vi skulle ha balett mellan 18-19 men balettsalen var bokad av friidrottarna (!?) så vi hade balett utomhus i ca en halvtimme (pinsamt? mm...) och sen hade vi fys resten av tiden. Isen började inte förrän klockan 20 så vi hade vårt lilla egna fredagsmys i ishallen under håltimmen.


Vera och Astrid spelade Wordfeud och var allmänt sociala...


Sonja Hade tråkigt..


Vad gick snett??


Ingen kommentar.

På isen tränade vi på basic, hoppade dubbel salchow och tränade på våra program. Jag kan ladda upp en film på mitt program i ett annat inlägg.:)

Kram, Linnea

Välj inte naturvetenskap

Asså herregud!Har suttit och räknat matte varenda ledig stund den här veckan men jag kommer ingen vart! Hur ska jag hinna räkna 17 sidor till tills på onsdag när det ibland har tagit typ en timme per sida? Nu måste jag klä på mig och packa iordning för att åka till skolan. Ikväll har jag träning i Husby i en timme, får se om jag orkar gå på den eller om jag måste plugga.

Kram, Linnea

Onsdag 14 September

Dålig uppdatering jag vet. Jag skyller på skolan, har pluggat sen jag kom hem. Jag tror att biologin börjar sitta snart. Det är bäst att den gör det för provet är imorgon..



Intressant?..Nja...

I alla fall började jag dagen med orientering i Lilianskogen (eller hur det stavas). Det var ganska kul för jag fick springa med Julia. När vi var klara fick Julia för sig att vi skulle springa elljusspåret eftersom vi ändå var ombytta och hade gott om tid på oss. Så vi sprang 3 jobbiga km. Herregud vad mycket uppförsbackar det var! Det var mycket jobbigare än att springa på löparbana.

Efter idrotten skulle vi till skolan och ha psykologi men eftersom varken bussen eller tunnelbanan ville komma på 10 min bestämde vi oss för att gå hela vägen men det gick inte så fort som vi hoppats utan vi kom nästan 10 minuter försent till seminariet...

Vi hade Matte sen och så fick vi sluta en timme för tidigt. Till mellis åt jag plättar och sen la jag mig i sängen och pluggade. Spännande dag va?:)


Gammal bild på mindre lyckade hjärtplättar;)

Imorgon har jag träning. Får se om jag hinner träna nått eller om jag måste plugga.


Myskläder is the shit!


Nästan klar med biologin

Nu har jag suttit och pluggat hela kvällen och känner mig lite duktig. Mne nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och ha idrott. Gud vad man inte får något liv när man läser natur:((

God natt

Kram, Linnea

Tisdag 13 September

Började dagen med att plugga matte och biologi och åt lunch med Mamma. Sen åkte jag till skolan, tydligen hade någon hoppat framför tåget i fridhemsplan så då trodde dom att det skulle bli stopp i tågtrafiken men det blev bara stopp mot farsta strand och skarpnäck eftersom personen hoppat på det spåret. Blev lite chockad när jag hörde detta och fick senare veta att en tjej i min klass hade stått på perrongen när det hände men hade bara hört en kvinna skrika, inte sett mannen. Gud vad jobbigt att se något sånt. Jag är glad att det inte hände på Gullmars.


(bild hämtad från google)

När jag skulle hem och plugga tänkte jag att jag skulle köpa något gott att äta på när jag pluggade men såklart hade jag inga pengar. När jag kom hem stod mamma och lagade mat, FISK. Jag som ville ha något gott...Så nu är jag jättetaggad på livet och att sätta mig att plugga hela kvällen...verkligen...

Imorgon har vi Idrott och ska orientera. Jag hatar att orientera. Har inte gjort det sen i nian och trodde att jag skulle slippa det på gymnasiet men icke. Gud vad jag gnäller men jag måste få det ut mig!

Det här är allt plugg jag vet att vi har just nu:

ONS: Psykologi seminarie- Beteendeperspektivet
TORS: Biologiprov-Cellbiologi
FRE: Engelska seminarie- Filmanalys
LÖR: -
SÖN: Svenska inlämning- Antiken
MÅN: -
TIS: Labbrapport inne- Densitet
ONS: Matteprov- allt vi gjort hittils (20 räknesidor i boken)
TORS: Forts. Matteprov

Jag ser verkligen fram emot kommande dagar...

Här är en bild på hur jag såg ut idag:)



Kram, Linnea

Trött!

Herregud vad trött jag är! Kom hem ifrån träningen kvart i 11 och har precis ätit. Träningen gick helt okej idag, min flip blev mycket högre. Dubbelsalchow gick inge vidare men det var kul att vi hoppade så mycket idag. På fysen hoppade vi lite hopprep och körde några konstiga situps och rygglyft. Sen spårade vi så Benjamin lät oss avsluta med doppboll. De va askul för vi va så flummiga.

Skolan va bajs idag. Jag blev jätteirriterad på min psykologilärare för hon dömde mitt arbete innan hon ens läst det. Hon sa något i stil med "Du måste ha med begrepp som överföring och motöverföring" Och jag förklarade för henne att jag hade beskrivit dem senare i texten. Då sa hon att hon inte läst igenom hela. Kan man göra så? Anklaga någon för att ha gjort fel innan man vet vad texten innehåller? Sen så skrev jag iof alldeles för många sidor. Hade helt missat att det fanns ett maxantal så hon var väl lite irriterad över det, men ändå.

Sen hade vi matte och då fick vi veta att vi ska ha matteprov om en vecka, helt utan någon förberedning. Det är på allt vi har haft genomgångar på (typ 20 räkne-sidor) och vi har knappt fått tid till att räkna på lektion så nu måste man sätta sig med det också.

När jag satt och pluggade lite matte innan träningen fick jag sällskap av två söta flickor;)
Victor var också med men honom fotade jag inte:P

Tilda

Sonja

Här kommer även en lite sen dagens outfit. Sorry för dålig bild. Hade väldigt bråttom till bussen när jag tog den.


Gonatt<3
Kram, Linnea

Måndag 12 September

Så var det måndag igen:( Börjar kvart över 11 idag så jag fick lite sovmorgon. Duktiga jag glömde att ta med sladden till mobilen hem så nu har jag knappt nått batteri i mobilen. Idag tränar jag till klockan 9 så kommer hem sent igen. Tur att jag slipper gå upp klockan 6 imorgon bitti, det hade jag aldrig orkat. Egentligen skulle jag ha pluggat i helgen men det blev inte riktigt så, fick så mycket annat att göra...
Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning.
Ha en bra dag!

Kram, Linnea

Hemma från träningen

Nu har jag kommit hem från träningen och ätit middag så snart sak jag krypa ner i sängen.

Träningen gick faktiskt bra idag. Vi skulle börja med att springa 7 varv men eftersom jag och Sonja råkade komma lite sent hann jag bara 5. Sedan gjorde vi totalt över 150 tåhävningar på varje fot och hundra situps- och rygglyft. När fysen var slut hade vi två timmar till på Isen. Där tränade vi lite steg och liggpiruetter och sen fick vi hoppa toe loop och axel. Axeln gick faktiska bra idag! Jag lyckades stå flera stycken och rekordet utan att ramla var fyra i rad. Tyvärr fick vi inte hoppa dubbel toe loop, eller det kanske var bra för jag var ganska trött i benen:)

Som ni ser har det skett lite förändringar här på bloggen, det är min väldigt snälla vän Sonja (sonjaee.blogg.se) som håller på att fixa designen. Den är inte riktigt färdig än men jag tror det kommer bli jättebra! Tack Sonja:)

Sov gott allihop och hoppas att er vecka går fort så att det snart blir helg igen!

Kram, Linnea


Söndag 11 September

Idag var det 10år sedan twin towers rasade. Det känns som att det var igår vi stod på rad utanför skolan och hade en tyst minut. Jag var 7 år och jag tror inte att jag visste just då exakt vad som hänt. Jag visste att flygplan hade flugit rakt in i byggnaderna men inte att det var ett attentat. Det enda jag visste var att något riktigt hemskt hade hänt och att många hade dött. Idag tänder jag ett ljus och tänker på dom. Det är det enda jag kan göra för att visa att jag bryr mig.

Planerna för dagen ser ut såhär:
- Plugga (har inte bestämt vad jag ska börja med...)
- Fixa iordning foton
- Åka till Sonja
- Få hjälp med bloggdesignen
- Träna i tre timmar
- Åka hem
- Sova

Jag har ganska bråttom. om två timmar ska jag åka till sonja och jag har inte börjat plugga än:/


(Bild på mig och Sonja från när vi tävlade i December)

Kram, Linnea

Lördag 10 September

Sitter och kollar på tredje säsongen av Gossip Girl. Det är skönt att bara sitta hemma och ta det lungt ibland. Tidigare idag var jag i stallet en sväng och hade ridlektion. Jag red unghästen Cent och han var så himla mysig idag. Han hade inte gått några lektioner innan så han var jätteglad och pigg, men på ett bra sätt. Istället för att springa från arbetet så använde han det till att jobba ordentligt. Jag kunde verkligen rida idag utan att han blev stressad och springig. Han kan definitivt vara en ny favorit!

Nu ska jag snart tvätta lite för mamma är inte hemma och imorn har jag mycket att göra:)


(Bild på Cent ifrån i vintras, han är mycket finare nu. Bilden är tagen från Tyresö ridskolas hemsida)

Kram, Linnea

Gröna Lund- Håkan

Kom precis hem ifrån grönan där jag, Hanna, Emma, Sofia och Corre var och kollade på Håkan. Jag lyssnar egentligen inte så mycket på hans musik men det var kul ändå. När vi skulle hem var det så fullt med folk överallt så vi fick gå ifrån dhurgården till T-Centralen. Det var faktiskt inte så långt som jag trodde. Nu är jag jättetrött så ska gå och lägga mig snart.

Jusste vi såg Johan Palm också! Först när vi satt och åt och sen på grönan en gång till. Han ställde sig och posade för att folk skulle se honom men han såg mest patetisk ut så alla skrattade. Jag har aldrig gillat Honom men det var lite kul att han fortfarande utnyttjade att han va me i Idol för flera år sen.

Imorgon är det ridning som gäller, jag får nog sitta på Cent igen. Han är söt så det blir nog bra. På söndag ska jag hänga med Sonja och sen ska jag träna på kvällen.

God natt och ha en trevlig helg!

Kram, Linnea

Fredag 9 September

Nu ska jag slänga i mig nått att äta och sen bär det av mot skolan:)



Kram, Linnea

Sov gott!

Nu har jag vair vaken alldeles för länge, kommer va en zombie imorgon och det är ju inte så kul. Mötet gick bra och vi var klara runt 9 och sen var mamma snäll och hämtade mig. Imorgon är det Håkan på grönan, tjejerna ska dit så jag kanske hakar på:) Imorgon har vi Engelska, Mental träning och Svenska så det blir nog en ganska skön skoldag, men nu ska jag sova för jag ska upp och duscha imorgon bitti. Sov gott!



Foto på några av tjejerna som ska till grönan imorn, Åh vad jag vill ha sommar i några månader till...
Kram, Linnea

USS-möte

Nu sitter jag på möte med domhär sötisarna:)


Lägger upp denhär också bara för att vi är så snygga;)

(Foto Hanna Ek Lilja)

Kram, Linnea

Chuck and Blair

Nu har jag kollat klart på Gossip Girls andra säsongsavslutning. Åhh Jag blev helt lycklig! Äntligen!


(Jag vet att jag är en tönt men är dom inte söta?;))

Kram, Linnea

Torsdag 8 September

Hejsan!
Den här dagen har varit lite halv-kaos. Började med att gå upp halv 6 och åkte tills kolan klockan 7. Vid Gullmars var det grymt mycket folk för tydligen hade tunnelbanorna krånglat pga något tekniskt fel. Kom igen sl, det har inte ens börjat snöa än...

I alla fall så kom det ett tåg på tio pinuter och det var så fullt att inte ens hälften av människorna på perrongen fick plats. Till slut kom det ett tåg som var helt tomt och jag (som har klaustrofobi) blev överlycklig för att jag fick en sittplats. När jag kom till slussen där jag skulle möta Julia hade hela tåget blivit fullt igen så vi bestämde oss för att byta till röda linjen istället men även den var jättefull. Vi fick en utskällning av någon tjej för hon tyckte att vi trängde oss(Vi gjorde iof det också). Till skolan kom vi kvart över 8 men blev inte insläppta förrän halv 9, en halvtimme försenade blev vi alltså.

Jag hatar verkligen trånga utrymmen, det känns som att luften tar slut och sen får jag panik för att jag inte kan ta mig till något ställe där det finns luft. Usch, den där morgonen förstörde min dag:/ Jag kanske ska börja åka buss till skolan istället.

När jag kom hem ifrån skolan var jag så himla trött så jag gick och la mig på sängen och somnade såklart. Så nu har jag sovit i en timme och ska snart åka iväg till stallet och ha USS-möte. Hoppas att någon tar med sig gott fika:)

Här kommer en bild på dagens outfit, nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossipgirl:)



Kram, Linnea

Pluggat färdigt

Nu har jag pluggat färdigt för idag, jag kom inte igång förrän efter 7 och sen tog det väldigt lång tid så jag hann inte måla naglarna idag:/ Kanske gör jag det en annan gång snart för nu blev jag så sugen! Nu väntar sängen, jag börjar kl.8 och vill bara sova!


(Ser de inte grymt skönt ut att sova där?)

GOD NATT
Kram, Linnea

Pluggar (Tidsinställt inlägg)

Nu sitter jag nog och pluggar, förhoppningsvis. Jag har intalat mig själv att om jag pluggar snabbt och effektivt kanske jag hinner måla naglarna sen. Haha om sanningen ska fram älskar jag typ att måla naglarna...Jag har hur många nagellack som helst och en hel låda full med manikyrgrejer. Jag fattar inte, varför är det så kul att fixa naglarna?


Här kommer några bilder på olika manikyrer jag gjort:)







Nu blev jag inspirerad, undrar hoppas jag hinner;)
Kram, Linnea

Dagens outfit

Kom precis hem från skolan, fick gå tidigare ifrån idrotten så jag hade hunnit till träningen om jag hade haft grejerna med mig. Men det var väl kanske bra att jag inte hann till träningen för jag måste verkligen plugga Psykologi... I alla fall, såhär såg jag ut idag.



Kram, Linnea

Onsdag 7 September

God morgon!
Idag ösregnar det ute och familjen Stenberg har inget paraply...och jag har inga stövlar, Smart tänkt där. Dessutopm ska vi ha idrott ute på gärdet i två timmar vi kommer ju bli dyngsura:( Hoppas att vädret förbättras lite för jag hatar att ba blöt. Hoppas ni får en bättre dag än jag!

Kram, Linnea
(Sorry för ett deppinlägg)

Bilder från Ekerölägret

Nu har jag lyckats plugga lite fysik och ska snart lägga mig och läsa lite psykologi innan jag somnar. Imorgon har vi idrott på gärdet tills halv 5 och min träning börjar 5 så den kommer jag missa. Men då kan jag passa på att få mitt psykologiarbete färdigt istället.

Min underbara vän Sonja avstod från ett av ispassen på lägret för att fota oss andra när vi åkte och här är några av bilderna hon tog. Gå gärna in på hennes blogg (http://sonjaee.blogg.se), den är jättebra!

Det är tillåtet att skratta åt mig, jag gör det själv;) Kan ju även tillägga att hälften av bilderna var med i Sonjas Fail-album så jag känner mig väldigt duktig...


Här skulle vi improvisera till Gretas programmusik, alla levde sig in i sina roller väldigt bra ;)


Vi som åkte för Benjamin fick "stå ut med" låånga förklaringar innan varje övning... (Vi gillar honom ändå;))


Tror jag är påväg att hoppa en axel här men är inte säker:)


Axel i luften


Väldigt misslyckad landning från axel...:P


Påväg att hoppa Toeloop


Här vet jag inte riktigt vad jag håller på med...


Liggpiruett. Måste lära mig att sträcka på stå-benet..Den blir så fruktansvärt ful annars. Dessutom ser det ut som att jag inte har någon hals, ful bild;)


Sittpiruett. Jag dog lite när jag såg bilden. Kolla vad jobbigt det ser ut...

Nu har jag bombat med bilder så sen när jag ska slänga in någon bild kommer jag kanske inte ha någon ovisad kvar:/ Jaja jag får lösa det på något sätt. Nu ska jag borsta tänderna Gonatt!

Kram, Linnea

Eftermiddag på stan

Kom precis hem från stan. Åkte dit efter skolan för att byta storlek på den vita tröjan nedan men såklart hade alla S och M tagit slut så tröjan fick följa med hem igen. Om jag åker in nästa vecka kanske det har kommit in någon tröja i rätt storlek.



Och när jag ändå var i stan kunde jag såklart inte motstå att kolla lite i affärer och lyckades spendera lite pengar...Jag måste sluta shoppa snart, annars kommer jag inte ha nått att leva på nästa månad:/
Jag har inte bestämt om jag ska behålla sakerna jag köpte än men kan visa bilder ändå:)


Jag och jag har länge försökt intala mig själv att jag kan ha klackar (för det är ju så snyggt) även om jag är 174 cm lång men vi får se om jag ångrar mig i sista sekund och lämnar tillbaka dom:P


Köpte även en ny BH och ett par trosor till, var verkligen i behov av det:)

Tydligen ska vi inte ha is på torsdag utan på onsdag mellan 17:00-18:00 men eftersom min idrottslektion slutar 16:30 så kommer jag tyvärr inte hinna till träningen. Nu ska jag försöka plugga lite men vi får se hur det går, vill bara sova...

Kram, Linnea

Min lilla mupp <3

Tänkte tillägna detta inlägg till Min sötnos Julia tidigare idag men det gick inte att ladda upp bilder från mobilen så det fick vänta:)


Gammal bild från höstterminen i 1an.

Idag när vi pluggade Fysik och lekte smarta en stund:)

Ett nytt inlägg kommer snart.
Kram, Linnea

Tisdag 6 September

God morgon! Nu åker jag iväg till skolan:) Kommer ett till inlägg om mig i eftermiddag:)

Det här har jag på mig idag (morgontrött?)



Kram, Linnea


Hemma från träningen

Nu är jag hemma från träning på Stora mossen (bromma). Vi hade en timme is och sen en timme fys. På Isen tränade vi på ögel, toeloop, och sittpiruetter. Dubbelhoppen gick inte så jättebra men jag gjorde i alla fall inte illa mig idag;) Sedan fick vi göra valfri piruett eller hopp och jag valde axel. Jag landade den på första försöket! Sen ville jag inte hoppa den mer för jag skulle bara ramla och göra illa mig så då tränade jag på telemasten-piruett istället.

På fysen körde vi mest styrka och jag är lite skakig i armar och ben men det var en ganska lugn träning. Eventuellt ska jag och Sonja träna imorgon också men allt är så rörigt just nu med schemaläggningen:)

Här är en film från ekerölägret (13-17 Augusti) När jag landar min axel, den är inte så fin, men ändå;)

Träning

Nu är jag och tränar, hoppas jag inte ramlar och dör...jag är såå trött idag:/
(Tidsinställt inlägg)



Kram, Linnea

Om mig- Familjen

Tänkte göra en serie inlägg om mig och mitt liv så ni får lära känna mig lite bättre. Jag börjar med att berätta om min familj.

Bror
Namn:
Lars Henrik Stenberg
Smeknamn: Henke, Henkepånk, Hendjik osv.
Född: 1992
Jobbar med: Annas pepparkakor;) (säsongsanställd, han ska gå brandmansutbildning om ett år eller nästa termin)
Intressen: Träna, umgås med vänner (Oftast Tobbe eller Ant) och överlevnad.
Bäst i världen för att: Han är min bästa vän, finns alltid där och skämmer bort mig med godis och myskvällar framför HIMYM, O.C eller vilken film som helst)
Irriterande när: Han ska hålla på att göra grepp och brottas/slåss (om jag inte är på humör förstås)



Mor
Namn: Anna Karin Stenberg fd. Wålstedt
Född:
1965
Jobbar med:
Massör, koppningsmassage och snart akupunktur
Intressen:
Läsa, gå på promenader och umgås med familjen eller vännerna
Bäst i världen för att:
Hon alltid förstår saker jag pratar med henne om, hon stöttar alltid mig och är nöjd med mig som jag är.
Irriterande när:
Hon är överbeskyddande och tycker att jag ska komma hem tidigt



Far
Namn: Lars Åke Stenberg
Född: 1956
Jobbar med: Är projektledare på skatteverket
Intressen: Vetenskap, matemetik,Bedminton, bilar, Älskar kalaspuffar, tvprogram som: på spåret, vem vet mest, Nyheterna och många fler.
Bäst i världen för att: Han ställer upp och hjälper mig när jag behöver med allt från skolarbete och skjuts till att sätta upp hyllor och laga saker.
Irriterande när: Han sätter på falk-blicken och gnäller på allt han ser...Då kan jag bli så arg att jag skriker på honom, och när han är snål kan jag också bli irriterad.



Moster
Namn:
Ylva Wålstedt
Bor: Värmland- storfors- Lungsund, ensam i ett rött husmed vita knutar. Hon stormtrivs:)
Jobbar med: Sjuksköterska typ, jobbar med att åka ut och ta hand om gamla människor.
Intressen: Musik. Jätteduktig på altfiol och har en gång i tiden även sjungit (innan hon rökte sönder rösten)
Bäst i världen för att:Hon har alltid betytt något extra för mig precis som jag för henne. Vi har en väldigt speciell relation och jag älskar henne som hon är.
Irriterande när:Har aldrig varit irriterad på henne



Mormor och Morfar
Namn: Kerstin och Yngve Wålstedt
Bor: Värmland- Storfors- Lundsberg, i världens finaste hus mittemot internatskolan (på andra sidan sjön)
Jobbar med: Jobbade på casco men är pensionärer nuförtiden.
Intressen: Fixa i trädgården, mysa, bygga saker och umgås.
Bäst i världen för att: Dom har alltid funnits där och skämmt bort oss sådär lagom mycket med kärlek (och lite pengar;))
Irriterande när: Har inte tänkt så mycket på det...



Farmor
Namn: Gull-Britt Stenberg
Bor: Gotland- Visby- Nu mer på ett boeende för äldre människor.
Jobbar med: jobbade som sjuksköterska en gång i tiden
Intressen: Äta bullar och kakor och gnälla på hur mycket bättre allt var förr;)
Bäst i världen för att: Jag vet att hon älskar oss även fast vi inte träffar henne så mycket, hon är så rar när hon är på bra humör:)
Irriterande när: Hon gnäller på allt i henner omgivning

(Har inget foto:()

Det var ett långt inlägg om min familj:)
Kram, Linnea


Önskeinlägg

Min söta kompis Julia som aldrig har varit hemma hos mig tyckte att jag skulle lägga upp lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig så här kommer en bildbomb som visar både utsidan och mitt rum.

Mitt hus var gult i säkert 10 år men förra sommarn målade min kära bror om det så nu är det blått:)


På baksidan har vi en gräsmatta och en terass.


Brevid terassen finns stenplattor och en liten inbydggd fontän. (det är finare på sommarn;))


Mitt rum tapetserade jag när jag gick i 5:an, då älskade jag lila och rosa. Endel av inredning är kvar sen dess men någon gång i 7:an tyckte jag att det såg barnsligt ut och försökte piffa till det lite. Nu i efterhand tycker jag väl att det gick sådär, men jag har inte orkat göra något åt det än. Här ska ni få se mitt lilla "Prinsessrum";)







Jag är lite stolt också och visar upp ordningen jag har i mina skåp (det kommer inte vara länge).


Bortse från den hemskt mintgröna färgen innuti, någon gång ska det bli vitt där inne;)



Det var några bilder på hur jag bor haha. Nu ska jag packa i ordning träningsväskan.
Kram, Linnea


Måndag 5 Sep




(Det här hade jag på mig idag)


(Mina mc-boots fick följa med ut idag också, dom är så sköna)

Kom precis hem ifrån skolan och ska slappa lite innan jag åker iväg till träningen. Jag är jätteirriterad på min mobil just nu för jag har inget internet så jag känner mig lite smått handikappad men det är väl kanske bra att vänja sig av vid den lite... Nu ska jag fixa lite inför mitt första önskeinlägg som kommer komma upp snart. Här är planeringen för denhär veckan.

V.36


Måndag:
Is 19:00-20:00 och Fys 20:00-21:00
Tisdag:
Åka in till stan och plugga
Onsdag:
-
Torsdag:
Ev. träffa Felicia och sedan gå på USS-möte 18:00
Fredag:
Engelskaseminarie i skolan
Lördag:
Ridning 12:40
Söndag:
Is 17:00-19:00 och Fys 19:00-20:00

Det blir en ganska skön vecka tror jag:)
Kram, Linnea

Veckans träning

Jag gick in på hemsidan lite fort för att se hur träningsschemat för den här veckan såg ut och blev lite besviken...Än sålänge har vi bara fått två träningstillfällen, Måndag(19-20 Is och 20-21 Fys) och Söndag(17-19 Is occh 19-20 Fys). Visst är det bra att va hyffsat ledig på skoldagar men två dagars träning? Seriöst... Förra veckan tränade vi mån, tis, ons och tors. Hoppas vi får någon mer Is-timma iallafall för jag är så taggad att träna nu! Nu ska jag plugga men jag hoppas på förändringar i schemat.



Bild ifrån förra året när jag tävlade på Smé-skäret i Eskilstuna. I oktober börjar tävlingssäsongen, är såå taggad!!
Kram, Linnea

Höstkänsla

Jag hatar vintern. Vintern är kall, mörk och lång. Jag skulle egentligen inte ha något emot hösten om det nu inte var så att hösten kom för att varna oss för den depressiva vintern som närmar sig. Sommarn är väl kanske slut nu när det blivit september, men jag citerar min kompis Cornelia när jag säger "I sången om årstiderna sjunger dom Juli, Augusti och September, härlig sommar är det då", och hoppas, hoppas, hoppas på att vintern ska komma sent och sluta tidigt i år.

Av någon anledning har jag i allafall blivit lite inspererad av hösten (jag tror det beror på alla snygga höstkläder som kommer till butikerna) och rotat lite i våra stora klädskåp för att se om vi har några vettiga höstkläder att sno in sig med när kylan kryper närmre inpå.

I mammas garderob hittade jag två kappor som jag tyckte satt helt okej men jag vill ju fortfarande ha en egen och ny, även om ekonomin inte riktigt räcker till det just nu;) 




Denhär kappan tror jag att mamma fyndade någonstans för länge sedan men den har knappt blivit använd. Kände mig lite som Blair i Gossipgirl med knästrumporna till och allt. Jag har svårt att bestämma mig för om den är snygg eller bara söt och barnslig.



Den andra kappan är i lite tunnare jeans-liknande matrial och mörkgrå. Ursäktar bildkvaliten men hoppas man ser lite ändå. Denhär kappan har en söt form, den svänger ut lite efter midjan, men jag har svårt att bestämma mig angående matrial och färg.

Vad tycker ni om kapporna och vad tänker ni klä er i i höst?

Kram, Linnea

Hej!

Nu ska göra ännu ett försök att blogga. Det är allderles för många ögonblick jag vill dela med mig av och spara så att jag kan gå tillbaka och läsa om dom senare. Jag kan ju börja med att berätta lite om mig själv.

Jag är en 17-årig tjej som bor 20 min utanför stockholms city. Skola går jag i inne i stan, på Jensen gymnasium Norra och läser Naturvetenskap. På fritiden tränar jag konståkning och rider. När jag får tid över umgås jag väldigt gärna med vänner och jag älskar att kolla på film. Det var väl en kortare presentation. Mer orkar jag inte skriva. Hoppas du gillar det du läser
Kram, Linnea.

RSS 2.0