Höstkänsla

Jag hatar vintern. Vintern är kall, mörk och lång. Jag skulle egentligen inte ha något emot hösten om det nu inte var så att hösten kom för att varna oss för den depressiva vintern som närmar sig. Sommarn är väl kanske slut nu när det blivit september, men jag citerar min kompis Cornelia när jag säger "I sången om årstiderna sjunger dom Juli, Augusti och September, härlig sommar är det då", och hoppas, hoppas, hoppas på att vintern ska komma sent och sluta tidigt i år.

Av någon anledning har jag i allafall blivit lite inspererad av hösten (jag tror det beror på alla snygga höstkläder som kommer till butikerna) och rotat lite i våra stora klädskåp för att se om vi har några vettiga höstkläder att sno in sig med när kylan kryper närmre inpå.

I mammas garderob hittade jag två kappor som jag tyckte satt helt okej men jag vill ju fortfarande ha en egen och ny, även om ekonomin inte riktigt räcker till det just nu;) 




Denhär kappan tror jag att mamma fyndade någonstans för länge sedan men den har knappt blivit använd. Kände mig lite som Blair i Gossipgirl med knästrumporna till och allt. Jag har svårt att bestämma mig för om den är snygg eller bara söt och barnslig.



Den andra kappan är i lite tunnare jeans-liknande matrial och mörkgrå. Ursäktar bildkvaliten men hoppas man ser lite ändå. Denhär kappan har en söt form, den svänger ut lite efter midjan, men jag har svårt att bestämma mig angående matrial och färg.

Vad tycker ni om kapporna och vad tänker ni klä er i i höst?

Kram, Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0