Kära gud i himmelen, kan jag få va frisk på nyårsafton?? Snälla...

Nu orkar jag inte med det här viruset längre. Jag har varit sjuk sedan dagen efter skolavslutningen (torsdag). Nu vill jag väldigt gärna bli frisk till imorgon så jag kan gå på fest för allt är förberett och klart. Tänk på saken. Tack.

Nyårsnaglar

var tvungen att byta färg på naglarna så att dom matchar klänningen jag tänkte ha på nyår. Frågan är bara blev det too much?

Färgen är mer ceriserosa egentligen och matchar den här klänningen i färg:

Sorry för usla bilder men belysningen suger här inne...


Stockholm

Nu är jag äntligen hemma igen, eller har varit i några timmar. På båten köpte jag en veckorevyn och man fick med två nagellack. Eftersom det stod att det fanns tips om hur man fixar snygga naglar slog jag till. Besvikelsen var dock stor när jag insåg att det enda domm skrev om naglar är att det är snyggt med lösnaglar och att dom gärna ska vara rundade istället för kantiga i topparna. Nagellacken sög också men något kanske man kan använda dom till. Annars var väl tidningen helt okej men jag blev som sagt lite besviken...



Gotland

Ja, nu har jag varit på Gotland i ett par dagar och vi åker hem om några timmar. Jag är fortfarande ganska sjuk men i övermorgon är det nyår och då ska jag vara frisk! I värsta fall får jag väl åka hem ifrån festen jag ska på strax efter tolvslaget men jag tänker inte missa den. Vi ska äta en trerättersmiddag och sen kommer det mer folk. Hoppas jag är pigg och frisk och har sluppit ta hostmedicin och febernedsättande för annars kommer det ju inte bli samma sak.

Igår var jag en stund i Visby för att kolla in mellandagsrean där. Jag hade inte hunnit gå på någon rea än eftersom jag är sjuk osv. Det finns typ tre värda affärer i östercentrum och jag orkade inte gå till adelsgatan där det finns typ två till. Därför gick det ganska fort och jag kom inte hem med så mycket.


Det var ju ganska lugnt på stan här i alla fall om man jämför med Stockholm...

Jag fick med mig en söt, rosa blus ifrån vila i alla fall som hade nästan 70% nedsatt pris.

På Åhlens köpte jag lite småprylar; Ett topplack-Sally Hansen, Ett puder-Nivea och lite ögonskuggor (som säkert suger men var billiga) - Viva la Diva.

Nu ska jag sätta mig med biologiarbetet som ska vara inne efter lovet.

Kram, Linnea

Sjuk, sjuk, sjuk...

Vad gör man när man sitter hemma med hosta och feber såhär på lovet? Jag får lite panik över att en vecka har gått och jag inte rört mig utanför huset (förutom en tripp till värmland över jul). Imorgon åker vi till farmor på gotland för att rensa hennes lägenhet nu när hon bor på nått typ av äldreboeende. Tyvärr är ju hon så rädd för baciller och att bli sjuk så jag lär väl inte få träffa henne nått under de tre dagarna vi är där... Nä jag kommer bli fast i lägenheten och vad gör man där? Laddar upp med filmer, nagellack och sällskapsspel och börjar näkna ner dagarna till nyårsafton.

Det är ännu inte bestämt var jag ska fira men det blir nog bra vilket ställe jag än hamnar på, bara det finns roligt folk där.  Idag har jag ju som sagt mest målat naglar och tittat på film. Hängde en stund med brorsan och Tobbe också men dom spelade bara castelvania eller vad det heter så det var ju inte så spännande.

Jag missade tyvärr Victoria's secret fashion show i år. Blev grymt besviken på mig själv men men jag får se det någon annan gång. Här är min senaste manikyr.




Gelénaglar

Idag har jag gjort mina första gelénaglar. Mamma som är massör och alltid har jättekorta naglar fick vara testobjekt. Det gick faktiskt helt okej för att vara första gången. Lite buckligt blev det men en del av bucklorna kom till när jag målade olika nyanser. Glömde tyvärr ta en före-bild men jag fotade hur naglarna såg ut innan jag målade på lacket.




Det ser väldigt grumligt ut på bilderna, dom glänser mer i verkligheten.

Pink

Fick det här rosa lacket av Sonja. Jag älskar färgen:) (Den är mycket klarare egentligen)


Nagellack

Ja..Nu har jag så många nagellack att jag måste omorganisera i mitt skåp. Funderar på att sätta upp en liten hylla längs med skåpväggen så att man kan ha lack både uppe och nere. Jag gjorde en väldigt provisorisk sån nu ikväll för att se hur det skulle se ut och jag tror att det funkar. Här kommer alla mina lack på bild.







Värmland

Idag åkte vi till mormor och morfar som bor i värmland. Vi blir kvar här tills juldagen men sen ska vi hem, packa om och åka till farmor på gotland.

Julgranen är klädd och vi har kollat på film och myst hela kvällen. Tyvärr har jag haft värsta hostan hela dagen och jag tror dessutom att jag har feber. Nu ligger min room mate och vänta på mig i sängen;) Godnatt!

Världens sötaste hund!

Börjar jag bli sjuk?

Igår var jag ute ganska mcket och frös om min stackars näsa och idag har jag haft krupphosta hela dagen. Näsan är också lite rinnig. Hoppas verkligen inte på en förkylning nu såhär i början av lovet:(

Sommarhår

Saknar hur mitt hår ser ut så sommarn. Det blir så himla grått på vintern:(


Julnaglar



Första dagen på Jullovet!

Mitt jullov började med skridskoåkning i kungsan, ett sorgligt farväl och julklappsshopping. På kvällen åkte jag in till östermalm för avslutningsmiddag med klassen. Vi blev 14 personer och åt på Rice. Efter middagen åkte vi till vasaparken en stund och sedan gick vi hem till Philip och värmde oss. Innan vi åkte hem åkte vi som orkade en sväng till café 60 och fikade. Det blev en jättemysig kväll och vi ska försöka styra upp något igen innan skolan börjar.

Idag flyttar min fina vän Julia till Gävle. Hoppas att allt går bra för henne i nya klassen och nya huset. Hon kommer bli saknad!



Julavslutning imorgon!

Nu är jag snart färdig med mitt svenskaarbete som ska vara inne om två timmar. Jag fattar inte hur jag hann. Nu ska jag läsa igenom och så men sen tänkte jag fixa naglarna lite juliga:) Imorgon ska jag säga hejdå till Julia och sen på kvällen ska jag äta middag med klassen. Hörs!

Såhär såg det ut utanför mitt förster i morse.


Ridlektionen i lördags!

Här kommer några av bilderna som Johanna fotade på mig och Nougat:)










Ska snart fira födelsebarnet Sonja!!

Åkte direkt ifrån baletten till Sonja och hänger här lite innan alla kommer.
Såhär taggade är vi inför ikväll!!

Sista ridningen för i år.

Idag red jag Nougat igen. Vi jobbade med att få hästarna att spåra ordentligt på volten mm. Johanna fotade så det lär ju komma upp en del bilder här senare.

Nu städar jag för det är kaos i mitt rum. Om jag hinner ska jag börja jobba med ett svenskaarbete idag men jag är inte så effektiv...

Här är en väldigt gammal och redan visad bild på mig och Nougat.

(Stör mig på min skänkel..vet inte varför jag släppt den)

Lucia

Här kommer ett par bilder ifrån när jag var lucia på luciabalen på Grand Hotel.

Nya Faccebookprofilen

Såhär ser min nya profil ut nu med det nya timeline-systemet. Asjobbigt att förstå nu i början men man vänjer sig väl.

Pink and fading




Sonjas fina foton ifrån tävlingen i Täby.












Det var "några" bilder ifrån tävlingen. Hon fotade fler men jag orkar inte ladda upp alla och många är väldigt lika varann:)

Kram, Linnea

Leopardmanikyr


Vad som har hänt sen november i bilder.

Ja, jag hade ju en liten paus där i bloggandet men försöker komma igång igen så här kommer en liten catch-up på vad som hänt sen i november:)


Jag har tävlat och blivit såhäär glad över min placering;)

Sen sov jag hos Julia och lagade asgod currykyckling med pasta och satt uppe till 12 och gjorde fysiklabb.

Sen lekte jag lite med Nixon, Julias hund.

Min mamma fyllde år så jag gjorde hallonparafit:)

Sedan fyllde Hanna år och det firade vi förstås:)



Det var en liten snabb genomgång och jag fick förstås inte med allt som hänt men det var lite i alla fall:)

Manikyr

Igår målade jag naglarna igen. Provade något nytt och det blev rätt coolt faktiskt:)

I'm back!

Har inte bloggat på jättelänge nu men har helt enkelt inte haft tid och ork till det. Nu ska jag försöka bättra mig:) Senare kommer ett inlägg med lite vad som hänt sen sist:)

RSS 2.0