1 Juli

Igår var jag och Sonja och simmade i åkeshov. Sedan åkte vi till gamla stan och hälsade på Sofie på hennes jobb. Därifrån åkte vi direkt till ekerö på chillkrök med hennes vänner. Trevligt folk! Klockan halv fyra begav jag mig hemmåt och somnade vid fem. När jag vaknade idag klockan två hade jag inte ätit på ett dygn.

Nu har jag käkat och kollat på How I met your mother. Dessutom har jag planerat en gotlandsresa jag ska göra med Fanny, Emma och Cornelia nu på måndag. Vi kommer antagligen hem igen på torsdag kväll eller på fredag. Det ska bli kul att hitta på något. Sedan ska jag iväg till gotland en runda till i juli. Men det blir lite senare. Nu ska jag städa och tvätta.

kram, Linnea

Juni - En liten catch-up i bild och text

- Firade Carros student

- Spenderade nationaldagen i vasaparken med Hanna och musik

- Försökte mig på att dricka öl

- Firade sommarlovet

- Myste med Emsi och bakade syltkakor

- Hade en väldigt mysig reunion med fina Fia i gamla stan

- Firade Ellen och Anton som fyllde myndiga

- Firade midsommar i lundberg


- Arbetade ihop lite pengar

- Jag och Sonja hälsade på Sofie på hennes nya jobb och köpte en glass 

- Lyckades samma kväll för första gången få i mig en hel öl. Det tog sin tid ;)

Sedan har jag egentligen gjort mycket mycket mer men det orkar jag inte berätta om. Hoppas att Juli ger oss mer sol och bad och färre dagar med jeans. Ha det bra! /Linnea


Sista arbetet inlämnat- nu är jag NÄSTAN klar!

Jag är så glad över att det har regnat i helgen. Det har fått mig att ta tag i de sista inlämningarna jag hade kvar. Jag har lyckats skriva tre arbeten och nu är jag klar. Det enda jag har kvar den här terminen är slutprovet i fysik på tisdag. Lär väl sitta uppe ungefär halva natten och plugga inför det.

Imorgon börjar mitt träningsschema att gälla så då är det slut på småätande och soffhängande. Nu ska jag ta tag i mitt liv igen så att jag kommer i samma form som jag var i förra sommarn. Eller förhoppningsvis ännu bättre men det blir svårt eftersom jag börjar som sämre nu än vad jag gjorde då när jag inte hade så lång vila mellan.

På tisdag ska jag eventuellt på studentfest och på nationaldagen tror jag att vi enligt tradition åker till vasaparken och lyssnar på musik, men vi får se. På fredag är det summergames i skolan. Volleybollturnering hela dagen. Det är alltid kul. Det är förresten vår sista skoldag också för vi har avslutning på måndagen.

Nu ska jag lägga mig så att jag orkar upp och plugga fysik och ut och jogga imorn innan skolan. God natt!


RSS 2.0