Projektarbete om naglar!

Jag har nu fått godkännande av min handledare att göra en bok om naglar som projektarbete!
 
 
Boken ska framförallt innehålla information kring nagelns uppbyggnad och funktion, och en biologisk förklaring kring hur det kommer sig att olika personer har olika nagelkvalitet samt ifall det går att påverka hur starka naglar man har. Förutom detta ska jag ha med vanlig nagelvård, t ex. olika typer av manikyr och hur man ska ta hand om sina naglar. Min bok ska vara fylld med svar på allt man kan undra över kring naglar- och det leder till att jag ställer er frågan:
 

-Vad har du för frågor kring nagelvård, -funktion och manikyr?

Alla frågor är välkomna! 

 

( ex. frågor: "Varför krackelerar vitt nagellack när man målar fransk manikyr?", "Hur får jag bort missfärgning på naglana på bästa sätt?" eller "Hur målar man fading effekt utan att få synliga ränder?") 

 

För att få svar kommer jag att kontakta olika nagelspecialister och hoppas på bra respons från dessa för att kunna inleda ett sammarbete. Ni har alltså chansen att via mig få svar på en massa frågor, så tveka inte att höra av er till mig eller kommentera här på bloggen!

 

Kram, Linnea

 

 

 

 

 

 

 
 

Bra skit.

Under perioden 2009-2011 hade Hanna album på facebook där hon laddade upp bilder från tillfällen då  vi umgåtts. Några bilder är fina men de flesta är så fula att  de aldrig borde ha visats för allmänheten. Här h
ar ni ett litet smakprov på minnen från förr. 
 
BRA SKIT.


BRA SKIT 2.
 


BRA SKIT 3.












 

Juli, Augusti och September, härlig sommar är det då...

Låten om årstiderna måste vara väldigt gammal. Är den inte det, måste hen som skrev den vara en riktig optimist. Inte fan är det sommar i september. Just nu känns det som att den första snöflingan kommer falla om bara någon vecka. 
 
Livet börjar succesivt komma ifatt mig och snart är jag fast i ett schema fyllt med rutiner och tvång på saker att göra. Än så länge har jag lyckats ganska bra med att låtsas att jag fortfarande är ledig. Nu har jag ett religionsarbete som ska vara inlämnat på fredag och jag inser att jag fortfarande är skoltrött. Jag har verkligen ingen lust att börja. 
 
Jag tror att jag ska kolla på Dear John innan jag börjar plugga. Diciplinen är på topp. Imorgon har jag min första bildlektion sen jag gick i nian. Synd att så få jag känner valt kursen. Aja chill dag imorni alla fall. estetisk verksamhet och sen matte E. 
 
 

Min tredje avskedsmiddag inom en månad

Ikväll hade vi avskedsmiddag för min bror som flyttar till norrland imorgon. Han ska gå brandmansutbildning i kramfors de kommane två åren. Jag kan nog inte ens föreställa mg hur mycket jag kommer sakna honom.

Tidigare tog jag avsked av min kära barndoms-familjevän Julia och snart åker även min vän Sofie, från konståkningen, iväg. Känner mig lite ensam faktiskt och hoppas att tiden ska gå fort.

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0