De senaste manikyrerna

Jag har inte orkat uppdatera här på drygt en vecka så här kommer en liten catch-up med bilder på olika manikyrer jag har haft den senaste tiden.









Älskade helg

Igår var det fredag och jag började helgen med ett halvt tvåtimmarspass konståkning i Husby på ett par skridskor med lös skena och ingen skruvmejsel. Kvällen blev dock bättre när jag kom till Ullis senare och chillade lite med sköna människor i några timmar, gick genom skogen mitt i natten och somnade någon gång efter två.



Idag är det plugga som gäller. Jag sitter i min morgonrock och lyssnar på Coldplay medan jag skriver om hur barn i förskolan får lära sig skriva på Ipads. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, eventuellt är det myskväll med Cornelia. Just nu är jag bara så trött på att skolan alltid ska vara chill jättelänge och sen helt plötsligt kommer en bomb med prov och inlämningar på en gång. Nej, det är inte snällt.

Dags att skärpa sig på riktigt.

Illa när man får ett meddelande ifrån sin lärare om att jag borde reflektera över hur jag använder lektionstiden. Hon har märkt att jag inte är med på genomgångarna som jag brukar. Känns jobbigt att höra men det behövdes nog för att jag ska inse hur jag ligger till och bevisa att jag faktiskt kan. Jag är bara så himla trött på skolan, trött på att alla lärare förväntar sig att jag ska prestera på topp hela tiden bara för att jag har varit bra en gång.  Någon gång måste man ju kunna få en dip.

Blue flames

Manikyren jag har just nu i två olika belysningar. (Hann inte ta bort kladdet)


Lördag

Igår tränade jag och efter det åkte vi hem till Matilda där vi skulle överraska Marina med en för tidig födelsedagspresent och titta på Skräckfilm. Vi hade det mysigt och trevligt och klockan blev så mycket att jag sov över. I morse åkte jag först till stallet och red lektion på Gabbi och sedan direkt vidare till tre timmars konståkningsträning. Två timmar is och sen en timmes fys med coopertest på det. Träningen gick väl sådär eftersom jag knappt sovit i natt.

Nu är jag jättetrött men försker ladda inför ikväll. Ska på fest senare och jag undrar hur det ska gå. Jag har knappt någon energi kvar. Men med lite musik och trevliga människor går det säkert bra att hålla igång. Skulle jag bli trött är det ju skönt att jag har min säng nära. Nu ska jag duscha. Peace!

Inspirationen är tillbaka!




Imorgon är det fredag;)

Snart är ännu en vecka över och min 18-årsdag börjar närma sig. Igår var det exakt en månad kvar. Vad har jag gjort den här veckan? Inte mycket. Kollat på serier, gymmat, haft fysträning men ingen is och ja, varit i skolan. Kanske därför veckorna går så fort? Samma saker varje dag. Imorgon är det fredag och det är ännu inte helt säkert vad jag ska hitta på. Antagligen ska jag träna och ha tjejkväll men det är inte bestämt än. I skolan försöker jag anstränga mig lite mer och börjar tro att jag kanske hittar tillbaka till hur jag var förut, men det finns ingen garanti.



Våren är här (i alla fall tillfälligt) och solen och dess ljus gör mina dagar så mycket lättare. Tanken på vår och sommar är inte långt bort och det ger energi. Jag har fått tillbaka min inspiration till att måla naglarna nu också, lagom tills de vuxit ut igen. Jag ska försöka göra lite roligare manikyrer ett tag och lägga upp bilder här på bloggen precis som förut. Nu ska jag fortsätta att leka soffpotatis och gnälla över träningsverken som kommer vara som värst imorgon. Ha en trevlig helg!

Skola igen nu då..

Kom precis hem från skolan. Skön dag på två timmar och imorgon har vi ledigt. Nu ska jag kanske snart åka med bror och Ant till ishallen och åka skridskor:)


Söta grappar 2009

Inlägg 171

Det här blir mitt 171a inlägg här på bloggen. Jag har aldrig lyckats blogga under en såhär lång tid förut. Även om jag inte uppdaterar varje dag så har jag i alla fall skrivit minst en gång i veckan ända sedan augusti (om jag kommer ihåg rätt).

Nu kom jag just hem ifrån en supertrevlig avslutningsmiddag med Uss-tjejerna. Vi har suttit med en tid och känner oss klara där så det var så himla skönt att avgå nu. Vi gjorde allt vi kunde för att spendera precis alla pengar vi fått ifrån kontot. Först åt vi oss runda på Pong, en asiatisk resturang. Efterrätten var godast men för övrigt var maten också god. När vi suttit i ett par timmar och det var dags att åka hem giick vi förbi godisaffären på sergelgatan där vi köpte upp godis för de resterande pengarna. Varför är gratis alltid så himla gott? Nu har jag svullat färdigt för ett tag känner jag. Inte bra för hälsan med lov när man har filmmys eller andra svullaktiviteter i princip varje dag.

Imorgon är det skola i ett par timmar och på tisdag är jag ledig ifrån skolan. Ser fram emot lite ledighet även fast jag haft lov i en hel vecka. Om fem veckor är det påsklov och min 18-årsdag och jag är så himla taggad! Dagen efter har vi spontant bokat in en 10-dagars resa till Peking också så mitt lov kommer vara toppen!

Nu ska jag kolla lite 90210 innan jag kryper till Kojs, Godnatt!

Lördag

Idag har jag varit en sväng i stallet och ridit dressyr på fina Lord. Han busade inte lika mycket den här gången men några bocksprång fick han till i galoppen. Vid halv sju var jag framme vid Bromma där jag träffade Sonja och Sofie för lite kvällsmys. Vi såg filmen shutter island och blev riktigt mind fuckade. Den var bra men samtidigt obehaglig. Leonardo DiCaprio var huvudbersonen och han var lika snygg som vanligt. Förstår inte hur han kan fortsätta vara så snygg fast han är så gammal.

Imorgon är det plugg som gäller och senare på kvällen ska jag ut och äta asiatisk buffé med USS-tjejerna som avsked och tack för våra år tillsammans. Det ser jag fram emot!

Ha det bra alla fina! Kram, Linnea

Fredag



Idag har jag varit ute och joggat för första gången i år. Jag var väl inte topptrimmad kanske men det var skönt att komma ut i solen ett tag. Förutom det har jag kollat på en massa avsnitt 90210, micrat en kastrull och försökt plugga lite matte. Tyvärr har jag inte hängt med i skolan så bra så jag fattar ingenting av hemtentan som ska vara inne på tisdag, men det löser sig nog. Det brukar det göra.

Snart ska jag träffa min fina Emma och roa mig lite innan dagen tar slut. Jag var ganska taggad på att dra ut men sen insåg jag att det var länge sedan vi skrattade till Bert så ev slutar det med att vi sjunger ikapp till älskade ängeln. Det var tider.

Imorgon är det ridning på förmiddagen och sedan ska jag åka till bromma för en myskväll med Sonja och Sofie. Vi ska äta hämtmat också. Mums. Nu ska jag försöka förstå den här matten ännu en gång. Någon gång måste jag ju förstå...

Ha en fin fredagkväll! Kram, Linnea

Sigtuna och filmmys

Igår åkte jag och Anina på en dagstripp ut till Sigtuna för att hälsa på hennes vän Benjamin. Vi blev ett litet gäng som umgicks och chillade hela dagen. Drog igång vid tretiden och åkte hem någon gång efter tio (Det tog nästan 2 timmar att åka).


(snabbt foto innan jag åkte)


(På en buss mitt ute i ingenstans..)

Vi spelade spel, kollade O.C och bastade och jag måste säga att bastningen var nice. Vi badade också, simmade runt i tvågradigt vatten precis när isen smält. Det blev mitt andra dopp för i år och jag måste säga att jag är lite stolt. På vägen tillbaka från bastun lyckades jag halka på isen och riva upp tån lite och fick dessutom en blodblåsa under foten. Det var väl ganska onödigt, men jag är ju van vid att ramla på is så det gjorde ju inte ont i alla fall.
Efter att ha ätit så craschade vi alla på sängen ett tag och sen var det dags att åka hem. Klockan var tio men det kändes som att den var tre eller mer. Jag var hemma vid tolv och somnade som en baby runt halv ett.

Idag kom Linda över och vi kollade på filmerna På smällen och the ugly truth. Det var väldigt skönt och mysigt att ta det lugnt efter gårdagen. Till lunch stekte jag plättar, precis som nästan alla andra dagar i veckan. Jag förstår inte att jag inte tröttnar snart. Hur kan plättar vara så himla gott?



Nu har jag svullat så mycket att det börjar bli dags att bränna bort allt socker innan det blir till fett. Dessutom har jag fler svulltillfällen framför mig den här veckan så imorgon är det ut och springa eller åka skridskor som gäller. Eller så åker jag till friskis, har två gånger att prova på kvar sen i somras. Något måste jag i alla fall göra.

Ha en bra fortsättning på veckan! Kram, Linnea

RSS 2.0