Tisdag 13 September

Började dagen med att plugga matte och biologi och åt lunch med Mamma. Sen åkte jag till skolan, tydligen hade någon hoppat framför tåget i fridhemsplan så då trodde dom att det skulle bli stopp i tågtrafiken men det blev bara stopp mot farsta strand och skarpnäck eftersom personen hoppat på det spåret. Blev lite chockad när jag hörde detta och fick senare veta att en tjej i min klass hade stått på perrongen när det hände men hade bara hört en kvinna skrika, inte sett mannen. Gud vad jobbigt att se något sånt. Jag är glad att det inte hände på Gullmars.


(bild hämtad från google)

När jag skulle hem och plugga tänkte jag att jag skulle köpa något gott att äta på när jag pluggade men såklart hade jag inga pengar. När jag kom hem stod mamma och lagade mat, FISK. Jag som ville ha något gott...Så nu är jag jättetaggad på livet och att sätta mig att plugga hela kvällen...verkligen...

Imorgon har vi Idrott och ska orientera. Jag hatar att orientera. Har inte gjort det sen i nian och trodde att jag skulle slippa det på gymnasiet men icke. Gud vad jag gnäller men jag måste få det ut mig!

Det här är allt plugg jag vet att vi har just nu:

ONS: Psykologi seminarie- Beteendeperspektivet
TORS: Biologiprov-Cellbiologi
FRE: Engelska seminarie- Filmanalys
LÖR: -
SÖN: Svenska inlämning- Antiken
MÅN: -
TIS: Labbrapport inne- Densitet
ONS: Matteprov- allt vi gjort hittils (20 räknesidor i boken)
TORS: Forts. Matteprov

Jag ser verkligen fram emot kommande dagar...

Här är en bild på hur jag såg ut idag:)



Kram, Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0