Trött!

Herregud vad trött jag är! Kom hem ifrån träningen kvart i 11 och har precis ätit. Träningen gick helt okej idag, min flip blev mycket högre. Dubbelsalchow gick inge vidare men det var kul att vi hoppade så mycket idag. På fysen hoppade vi lite hopprep och körde några konstiga situps och rygglyft. Sen spårade vi så Benjamin lät oss avsluta med doppboll. De va askul för vi va så flummiga.

Skolan va bajs idag. Jag blev jätteirriterad på min psykologilärare för hon dömde mitt arbete innan hon ens läst det. Hon sa något i stil med "Du måste ha med begrepp som överföring och motöverföring" Och jag förklarade för henne att jag hade beskrivit dem senare i texten. Då sa hon att hon inte läst igenom hela. Kan man göra så? Anklaga någon för att ha gjort fel innan man vet vad texten innehåller? Sen så skrev jag iof alldeles för många sidor. Hade helt missat att det fanns ett maxantal så hon var väl lite irriterad över det, men ändå.

Sen hade vi matte och då fick vi veta att vi ska ha matteprov om en vecka, helt utan någon förberedning. Det är på allt vi har haft genomgångar på (typ 20 räkne-sidor) och vi har knappt fått tid till att räkna på lektion så nu måste man sätta sig med det också.

När jag satt och pluggade lite matte innan träningen fick jag sällskap av två söta flickor;)
Victor var också med men honom fotade jag inte:P

Tilda

Sonja

Här kommer även en lite sen dagens outfit. Sorry för dålig bild. Hade väldigt bråttom till bussen när jag tog den.


Gonatt<3
Kram, Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0