Söndag

Idag började jag dagen med träning. En timme is och sen en timme balett. På isen jobbade vi mycket med steg första halvan och sen hoppade vi ögel och flip. Jag har verkligen tappat alla hopp nu när vi har haft julpaus men dom kommer nog tillbaka snart.


SKK pokalen 2011 Foto: Sonja

Ekerölägret sommarn 2011 Foto: Sonja

På baletten värmde vi upp med vanlig balett och sen dansade vi någon irlänsk dans. Det var jättejobbigt för benen och allmänt annorlunda. På slutet stretchade vi och jag hade glömt bort hur jobbigt det var och hur ont det gjorde! Mådde ju illa för att det gjorde så ont. Så ska det nog inte kännas, men men, det är så skönt sen när man är färdig och helt mjuk i kroppen. Problemet är att jag har fått broskbildning i ljumsken som gör att den låser sig och är allmänt knepig så jag kanske måste sluta stretcha i splitt innan jag får ont av brosket.



Efter en träning i maj 2011 Foto: Sonja

Efter träningen följde Sonja med mig hem. Tanken var väl att vi skulle plugga lite fysik men det blev ju inte riktigt så. Mysigt hade vi i alla fall och vi fick prata av oss lite. Nu har jag frecis suttit och kollat på filmen the road med familjen. Bra men väldigt tung film.

Nu ska jag sova för även om jag börjar kvart i två imorgon så måste jag upp och ta tag i fysiken som jag har så mycket i just nu.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0