Mysigt dygn

Min hosta är nästan borta så nu har jag äntligen gjort något. Igår kväll träffade jag Fanny och Felicia och åt pizza, kollade på film, drack te och pratade hela natten. Klockan 4 insåg jag att det var drygt två timmar kvar tills jag skulle gå upp så vi gjorde oss i ordning och gick och la oss. Vi pratade i en timme till innan vi somnade efter 5.

Halv 7 gick jag upp och åkte till stallet för att rida. Jag fick Zeb som jag tycker så himla mycket om ifrån marken men som är så himla svår att rida. Det gick bättre än förra gången så jag tror jag är nöjd.

Efter lite stallsysslor och lunch satt vi mest och pratade om allt och ingenting. Det har varit så himla skönt att få prata av sig nu när jag varit ganska tyst i drygt två veckor. Det finns många fina människor i min omgivning och det är skönt.

Ungefär samma tid dom jag åkte hem brukar jag vakna nu såhär på lovet. Det är ganska hemskt nu att inse hur mycket tid man förlorar på att sova så länge. Min dumma medicin har gjort att jag har kunnat sova hur mycket som helst och ändå alltid sova gott. Det är ju ganska skönt ett tag men den får man panik över att man inte utnyttjat tiden. Sovit ut har jag i allafall om man bortser från i natt då.

Nu ska jag ta tag i lite skolarbeten som ska vara färdiga till nästa vecka.
Kram, Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0