Mysig helg med finisen Sonja

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har inte orkat blogga på ett par dagar men här kommer en liten summering av min helg.

Fredag
Slutade skolan tidigt och åt lunch på thai woken. Sedan spenderade jag lite tid i stan med Julia och Ida innan jag åkte hem till Sonja vid halv 3. Där åt jag minst fyra mandariner för att stilla mitt sötsug och kollade på top model. Klockan halv 6 åkte jag vidare till träningen.

Vi började med att improvisera till musik och det är ju kul, men jag var väldigt dålig för alla andra var uppvärmda medan jag kände mig stel som en pinne. Efter improvisationen övade vi lite hopp och piruetter och avslutade med programträning. Jag åkte igenom mitt program med musik för första gången sen tävlingen i Täby, kommer inte ens ihåg när den var. Jobbigt var det i alla fall och jag åkte det två gånger direkt efter varann för att träna upp konditionen. Jag lyckades stå min dubbel salchow båda gångerna vilket var skönt eftersom jag tappat så mycket på mina hopp under jullovet. Jag lyckades göra biellman också och Matilda fångade det på bild så jag ska försöka få henne att lägga upp den.

Lördag
Jag vaknade flera gånger under natten av att jag hade jätteont i knät och när jag gick upp på morgonen kunde jag knappt gå på benet. Jag fick sälja min hopplektion för knät gav sig inte. På eftermiddagen träffade jag Sonja vid centralen och vi tog tåget till Läggesta, eskilstuna, där hennes pappa bor.

Vi fick en väldigt god middag och hann spela både alfapet och se filmen the shining, som för övrigt sög(det ska vara en skräckfilm, men Harry potter är läskigare), innan vi gick och la oss. Sen låg vi mest och pratade hela natten om allt och inget innan vi till slut somnade på våra madrasser inne i pappans atelje.







Söndag

Idag har vi hunnit med mycket. Vi såg filmen Jag saknar dig när vi vaknade och hade ätit frukost, sedan gick vi ut för att fota mig lite, några bilder kommer upp snart. Sen åkte vi lite pulka. Det har jag inte gjort på år men det är alltid kul. Eftermiddagen spenderades väl mest framför datorn och med Sonjas lilla halvsyrra Isabella. På tåget hem var vi så trötta att vi fnissade åt ingenting och nu ska jag snart sova. Även om det är kul att vara ute på äventyr är det alltid så mysigt att komma hem igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0