Igår och idag

Igår tränade jag för första gången efter jullovet. Vi hade en timme fys först och en timme is. Eftersom jag har varit sjuk ganska länge var det ovanligt jobbigt. På fysen hoppade vi hopprep, satt i stolen i totalt 4 minuter, hopppade och stretchade. Jag var svagare än vanligt men också vigare eftersom musklerna har vilat.

På marken var min axel bättre än vanligt men när jag skulle hoppa den på isen gick det apdåligt. Jag kom runt på den första men slarvade i landningen och på mitt andra försök ramlade jag och gjorde illa mig så då började jag fega och öppnade upp mitt i luften så att rotationen stannade. Dubbel salchow gick också dåligt och jag kände på alla hopp att jag var lite osäker. Hoppas att hoppen kommer tillbaka snart. Piruetterna gick i alla fall helt okej.

Efter träningen satt jag och Sonja kvar och pratade i nästan två timmar innan vi gick till tunnelbanan. Det var jättemysigt och skönt att få prata av sig när vi inte setts på så länge. Hem kom jag 20 över 11 och jag somnade strax efter 12. Tur att jag hade sovmorgon idag och började halv 10.

Idag har jag inte gjort så mycket, skolan var ganska slapp. När vi hade slutat gick vi till Sandys och åt/fikade en stund. Egentligen hade jag träning idag men eftersom jag har varit sjuk så vilar jag nu så att jag kan träna imorgon och på söndag.


Tillsammans klarar vi allt;)

Kommentarer
Postat av: Sonja Edström

<33333333333

2012-01-12 @ 23:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0